OCTOCAM VISION

L' Èxit de la Migració de l'Aplicació Recloud amb el Suport d'ACCIÓ

L’empresa Octocamvision ha culminat amb èxit el desenvolupament del projecte titulat «Migració de l’aplicació Recloud al núvol», una iniciativa que ha estat possible gràcies al suport d’ACCIÓ dins del marc del programa Cupons de Competitivitat: Cupons Indústria 4.0.

Aquest ambiciós projecte s’ha centrat en la creació d’una innovadora eina de comparació de geometria 3D, dissenyada específicament per a les necessitats dels sectors de la construcció i la inspecció, amb una funcionalitat que destaca per la seva consultabilitat remota. Aquesta eina ofereix una solució de vanguarda que permet realitzar càlculs avançats en el núvol, aportant una eficiència i accessibilitat inigualables als usuaris.

El cor del projecte ha sigut el desenvolupament d’una interfície àgil i intuitiva que facilita la comparació de geometria 3D, amb un enfocament especial en la seva aplicabilitat en àrees crítiques com la construcció i la inspecció. La eina resulta indispensable per als professionals d’aquests sectors, ja que permet accedir a la informació necessària des de qualsevol ubicació remota, agilitant els processos de presa de decisions i optimitzant l’eficiència operativa.

La integració d’aquesta tecnologia pionera en la núvol representa un avenç significatiu en la digitalització dels processos industrials, alineant-se amb les demandes i les expectatives de l’era Indústria 4.0. La capacitat de realitzar càlculs en temps real en un entorn de núvol garanteix una escalabilitat i una adaptabilitat excepcionals, afavorint la competitivitat de les empreses que opten per aquesta solució innovadora.

A més de l’èxit tècnic del projecte, Octocamvision SL desitja expressar el seu agraïment a ACÇIÓ pel seu suport continu en el desenvolupament d’iniciatives que impulsen la competitivitat i la innovació en el teixit empresarial català. Aquesta col·laboració exemplifica l’eficàcia dels Cupons de Competitivitat com a instrument fonamental per fomentar el creixement i la modernització en diversos sectors industrials.